top of page

Dank

De traditie getrouw danken wij personen en of organisaties die, om niet, of vanwege een uitzonderlijke bijdrage, de editie van dit jaar mogelijk maakten. En danken we hen die in algemene zin ons feest mogelijk maakten.


We starten graag met de artiesten van 2019, in volgorde van opkomst: het Polyhymniakoor o.l.v. Michiel van Laarhoven; Georgisch mannenkoor ‘LALE’ o.l.v. Gio Tujishvili (speciaal voor ons feest overgevlogen); Teatro Pavana; Amsterdam Klezmer Band; Jolly Mangos en DJ Mark Erickson.

Erkentelijk zijn we: Nikolaï Carels (Logo & Design): Tom Makkes & Crew Audiovisueel (Licht & Geluid); Nick Wesselman (Operations); David Hoek (Stage Management); Eric van Gend (Weerprognoses) en Stephan Timman & Niels Commissaris (Foto & Film).

Een grote blijk van waardering spreken we uit voor de enthousiaste inspanningen naar de medewerkers van Stadsdeel Zuid van de gemeente Amsterdam: Shahnaaz El-Wanni, Evalina van der Bruggen, Rob van ‘t Padje, Ruud Stuurman en Raoul van Geilswijk. Zonder de expertise van Angelo Musch, Manou Staal, Nick Schaap en Wessel Bouma had de Logistieke organisatie er zonder twijfel anders uitgezien. Gerard Mascini van ‘De Parade/ Mobile Arts’ leverde ons de broodnodige locatie inzichten en details. 

Een diepe buiging gaat uit naar onze Chefs de Bus van het eerste uur, Jan Prins en Erik & Viviane van Wensen. Zij droegen hun stokje over aan enkele van hun Pique-Niqueurs. Annerieke Ruijter zwaaide af als lid van het niet bestaande, organiserende Comite in de rol van Communicatie. We zien haar weer terug als Chef de Bus in de komende edities.

Tenslotte willen we een grote blijk van waardering uitspreken voor alle Chefs de Bus en alle Pique-Niqueurs. Jullie onbaatzuchtige en enthousiaste inspanningen en betrokkenheid maken het Dîner en Blanc Nederland ook voor ons elk jaar weer inspirerend, spannend, hartverwarmend en uniek. 

bottom of page